GLASGLOBAL® 16612

Strokovna programska oprema za izračun zasteklitve v skladu z evropskim standardom.

Strokovni izračun

Zmogljiv statični izračun stekla v skladu s standardom EN 16612

R

Potrjeno

za izračune v skladu s standardom DIN EN 16612

!

Zmogljiva funkcionalnost

za strukturno analizo oken in fasad

GLASGLOBAL® 16612

Profesionalna programska oprema za strukturno analizo GLASGLOBAL®16612 vsebuje vse potrebne izračune in predpostavke o obremenitvah. GLASGLOBAL®16612 se lahko uporablja za statično dimenzioniranje stekla v skladu z evropskim standardom (EN16612). Med izračunom se preverijo vse obremenitve, ki jih je treba upoštevati, kot so sneg, veter, lastna teža, prometne obremenitve ali podnebna nihanja zračnega tlaka in temperature. Napetosti in deformacije se primerjajo z dovoljenimi vrednostmi in se prikažejo na preglednem izpisu rezultatov.


Lastnosti

  • Vodoravna in navpična zasteklitev
  • simetrične in asimetrične izolacijske steklene enote (IGU)
  • Učinek napetosti membrane za nelinearno obnašanje konstrukcije
  • Upoštevanje strižne vezi (EN 16612, Priloga D; ω-vrednosti)
  • Optimizacija debeline stekla (modul predloga in matrika velikosti)
  • Največja robna obremenitev v robnem spoju medsosedskih enot
  • Obremenitve zaradi podnebja in nadmorske višine
  • Izračun vseh ustreznih primerov obremenitve
  • Največje skrajšanje vrvice
  • Prilagodljive specifikacije za vrednosti, ki se lahko razlikujejo po evropskih državah, kot so delni varnostni faktorji ali kombinirani koeficienti
  • Zbirka podatkov o zvoku za določanje vrednosti Rw za določene konstrukcije
  • Potrditev s strani Univerze v Münchnu

Preizkusite našo demo različico!

Zakaj GLASGLOBAL® 16612?

  • Potrjeno s strani neodvisnih inštitutov za testiranje
  • Rezultati so mednarodno priznani
  • Izjemno prijazno do uporabnika pri delovanju
  • Zanesljiv partner za dolgoročno zadovoljstvo strank
  • Rešitve, pripravljene za trg še pred sprejetjem ustreznih zakonov in standardov, s stalnimi posodobitvami - Naše rešitve so vedno posodobljene

Druge različice in funkcije

GLASGLOBAL® 18008

GLASGLOBAL® AGSB

GLASGLOBL® Schweiz

GLASGLOBAL® se lahko uporablja za statično dimenzioniranje stekla v skladu z DIN 18008. Med izračunom se preverijo vse obremenitve, ki jih je treba upoštevati, kot so sneg, veter, lastna teža, prometne obremenitve ali podnebna nihanja zračnega tlaka in temperature. Napetosti in deformacije se primerjajo z dovoljenimi vrednostmi in se prikažejo na preglednem izpisu rezultatov.

Z AGSB je mogoče steklo statično dimenzionirati v skladu z ÖNORM B 3716. Pri izračunu se preverijo vse obremenitve, ki jih je treba upoštevati, kot so sneg, veter, lastna teža, prometne obremenitve ali podnebna nihanja zračnega tlaka in temperature. Napetosti in deformacije se primerjajo z dopustnimi vrednostmi in prikažejo na preglednem izpisu rezultatov.

Z GLASGLOBAL® Switzerland lahko steklo statično dimenzionirate v skladu s standardom SIA 2057. Med izračunom se preverijo vse obremenitve, ki jih je treba upoštevati, kot so sneg, veter, lastna teža, prometne obremenitve ali podnebna nihanja zračnega tlaka in temperature. Napetosti in deformacije se primerjajo z dovoljenimi vrednostmi in se prikažejo na preglednem izpisu rezultatov.

GLASGLOBAL® ASTM

SOMMERGLOBAL Cloud

GLASGLOBAL® ASTM se lahko uporablja za statično dimenzioniranje stekla v skladu z E1300-16. Med izračunom se preverijo vse obremenitve, ki jih je treba upoštevati, kot so sneg, veter, lastna teža, prometne obremenitve ali podnebna nihanja zračnega tlaka in temperature. Napetosti in deformacije se primerjajo z dovoljenimi vrednostmi in prikažejo na preglednem izpisu rezultatov.

  • Shranjevanje lokalnih izračunov iz sistema SommerGlobal v oblak
  • Pridobite izračune iz oblaka ne glede na lokacijo
  • Naštevanje in urejanje elementov kadar koli in kjer koli
  • Preglejte dokazila kot mobilne dokumente
  • Ročno shranjevanje s strani uporabnika
  • Šifrirani podatki

Preizkusite našo demo različico!

Povratne informacije naših strank

"Kot dolgoletni partner podjetja Sommer Informatik uporabljamo programsko opremo GLASGLOBAL® že od uvedbe standarda DIN 18008. V sodelovanju s tehnično fakulteto v Dresdnu smo preizkusili različne programe za statiko stekla. GLASGLOBAL® je trenutno edini program, ki dosega 100 % obveznih zahtev. Sommer Informatik je poleg tega lahko pokril 52 % meril, ki jih je treba imeti."


Bundesverband Flachglas e.V.

Zveza Bundesverband Flachglas (BF) je nastala leta 1987 z združitvijo zvez Bundesverband des Deutschen Flachglas - Großhandels, Bundesverband der Deutschen Isolierglashersteller in Fachverband Flachglas veredelnde Industrie. Danes ima BF več kot 110 podjetij članic s skupno več kot 220 proizvodnimi obrati in približno 50 podpornih članov.

Kontaktna oseba: dr: Jochen Grönegräs

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"Družba Interpane Glasgesellschaft mbH je že vrsto let navdušena stranka podjetja Sommer Informatik GmbH. Tudi izračun z GLASGLOBAL® nam je po kratkem obdobju usposabljanja deloval hitro in učinkovito, zato lahko to orodje samo priporočamo."


Interpane Glasgesellschaft mbH

Družba Interpane Glas Industrie AG je nemški proizvajalec ravnega stekla s sedežem v mestu Lauenförde. Podjetje izdeluje steklarske izdelke na desetih lokacijah v Nemčiji, Avstriji in Franciji.

Kontaktna oseba: dr: Steffen Schäfer - info@interpane.com

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"V naših vsakodnevnih toplotnih simulacijah oken in fasad so strukturni izračuni stekla le mimogrede nepopularna nujnost. Vendar pa lahko z GLASGLOBAL® to opravimo hitro in stroškovno učinkovito. Zato radi delamo z GLASGLOBAL®."


Ingenieurbüro Bauwerk

Inženirski biro deluje od leta 1998 in ponuja storitve na področju gradbene fizike in okenske tehnologije.

Kontaktna oseba: dr: (FH) Roland Steinert - info@waermeschutz.cc

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"GLASGLOBAL® lahko samo priporočamo! Orodje strokovno podpira uporabnika pri posameznih korakih izračuna in vas že po nekaj vnosih pripelje do strukturne analize."


Saint-Gobain Deutschland

Saint - Gobain je proizvajalec stekla, ustanovljen leta 1665, ki deluje po vsem svetu. Saint - Gobain je vodilni proizvajalec ravnega stekla v Evropi in vodilni na svetovnem trgu na področju stekla s prevleko. Podjetje Saint - Gobain Glass Deutschland GmbH je od leta 2007 stranka podjetja Sommer Informatik GmbH.

Kontaktna oseba: dr: Jürgen Künsting

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"Smo navdušeni uporabniki sistema GLASGLOBAL®. Med drugim je možnost preverjanja vseh primerov obremenitve izjemna."


UNIGLAS GmbH & Co. KG

Podjetje UNIGLAS GmbH & Co. KG je edinstveno sodelovanje srednje velikih, neodvisnih podjetij na področju proizvodnje izolacijskega stekla in predelave stekla s sedeži v Nemčiji, Avstriji, Švici, Belgiji in na Nizozemskem.

Kontaktna oseba: dr: Thomas Fiedler:

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

Razlaga izrazov

Dreidimensional-Icon

Zvočna baza podatkov

Trenutno je v bazi podatkov o zvoku več kot 150 izdelkov, vsi so shranjeni skupaj z ustreznim potrdilom o preskusu in jih je mogoče uporabiti za izračune.
Dreidimensional-Icon

Membranska napetost

Upošteva učinek napetosti membrane v skladu z DIN EN 13474-2:2000.
Dreidimensional-Icon

Od izdelka odvisen strižni modul

V GlasGlobal, je mogoče upoštevati strižni modul za kompozitne plasti, odvisno od vrste obremenitve.
Dreidimensional-Icon

Matrika velikosti

Na prvi pogled preverite, katere dimenzije bi bile primerne za vašo zasteklitev in kako velika je njihova stopnja uporabe.