GLASGLOBAL® 16612

Avrupa standardına uygun cam hesaplama için uzman yazılım.

Video


Profesyonel hesaplama

EN 16612’ye göre güçlü cam statiği hesaplaması

R

Onaylandı

DIN EN 16612’ye göre hesaplamalar için

!

Güçlü işlevsellik

pencere ve cephelerin yapısal analizi için

GLASGLOBAL® 16612

GLASGLOBAL®16612 profesyonel yapısal analiz yazılımı gerekli tüm hesaplamaları ve yük varsayımlarını içerir. GLASGLOBAL®16612, Avrupa standardına (EN16612) uygun olarak camı statik olarak boyutlandırmak için kullanılabilir. Kar, rüzgar, ölü ağırlık, trafik yükleri veya hava basıncı ve sıcaklığındaki iklimsel dalgalanmalar gibi dikkate alınması gereken tüm yükler hesaplama sırasında kontrol edilir. Gerilme ve sapma, izin verilen değerlerle karşılaştırılır ve sonuçların net bir çıktısında görüntülenir.


Özellikler

  • Yatay ve dikey camlama
  • Simetrik ve asimetrik yalıtım camı üniteleri (IGU'lar)
  • Doğrusal olmayan yapısal davranış için membran gerilimi etkisi
  • Kesme bağının dikkate alınması (EN 16612, Ek D; ω-değerleri)
  • Cam kalınlıklarının optimizasyonu (teklif modülü ve boyut matrisi)
  • IGU'ların kenar bağında maksimum kenar yükü
  • İklim ve yükseklikten kaynaklanan yükler
  • İlgili tüm yük durumlarının hesaplanması
  • Maksimum kordon kısalması
  • Kısmi güvenlik faktörleri veya kombinasyon katsayıları gibi Avrupa ülkeleri arasında farklılık gösterebilecek değerler için ayarlanabilir spesifikasyonlar
  • Belirli yapılar için Rw değerini belirlemeye yönelik ses veritabanı
  • Münih Üniversitesi tarafından doğrulama

Demo sürümümüzü test edin!

Neden GLASGLOBAL® 16612?

  • Bağımsız test enstitüleri tarafından onaylanmıştır
  • Sonuçlar uluslararası düzeyde kabul görmektedir
  • Son derece kullanıcı dostu çalışma
  • Uzun vadeli müşteri memnuniyeti için güvenilir iş ortağı
  • İlgili yasa ve standartlar kabul edilmeden önce bile sürekli güncellemelerle pazara hazır çözümler - Çözümlerimiz her zaman günceldir

Diğer varyantlar & fonksiyonlar

GLASGLOBAL® 18008

GLASGLOBAL® AGSB

GLASGLOBL® Schweiz

GLASGLOBAL®, DIN 18008’e uygun olarak camı statik olarak boyutlandırmak için kullanılabilir. Kar, rüzgar, ölü ağırlık, trafik yükleri veya hava basıncı ve sıcaklığındaki iklimsel dalgalanmalar gibi dikkate alınması gereken tüm yükler hesaplama sırasında kontrol edilir. Gerilme ve sapma, izin verilen değerlerle karşılaştırılır ve sonuçların net bir çıktısı üzerinde gösterilir

AGSB ile cam, ÖNORM B 3716’ya uygun olarak statik olarak boyutlandırılabilir. Kar, rüzgar, ölü ağırlık, trafik yükleri veya hava basıncı ve sıcaklığındaki iklimsel dalgalanmalar gibi dikkate alınması gereken tüm yükler hesaplama sırasında kontrol edilir. Gerilme ve sapma, izin verilen değerlerle karşılaştırılır ve sonuçların net bir çıktısı üzerinde gösterilir.

GLASGLOBAL® İsviçre ile cam, SIA 2057’ye uygun olarak statik olarak boyutlandırılabilir. Kar, rüzgar, ölü ağırlık, trafik yükleri veya hava basıncı ve sıcaklığındaki iklimsel dalgalanmalar gibi dikkate alınması gereken tüm yükler hesaplama sırasında kontrol edilir. Gerilme ve sapma, izin verilen değerlerle karşılaştırılır ve sonuçların net bir çıktısı üzerinde gösterilir

GLASGLOBAL® ASTM

SOMMERGLOBAL Bulut

GLASGLOBAL® ASTM, E1300-16’ya uygun olarak camı statik olarak boyutlandırmak için kullanılabilir. Kar, rüzgar, ölü ağırlık, trafik yükleri veya hava basıncı ve sıcaklığındaki iklimsel dalgalanmalar gibi dikkate alınması gereken tüm yükler hesaplama sırasında kontrol edilir. Gerilme ve sapma, izin verilen değerlerle karşılaştırılır ve sonuçların net bir çıktısında görüntülenir.

  • SommerGlobal’in yerel hesaplamalarını buluta kaydedin
  • Hesaplamaları konumdan bağımsız olarak buluttan alın
  • Öğeleri istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde yükleyin ve düzenleyin
  • Prova belgelerini mobil belge olarak görüntüleme
  • Kullanıcı tarafından manuel depolama
  • Şifrelenmiş veriler

Demo sürümümüzü test edin!

Müşteri geri bildirimlerimiz

"Sommer Informatik'in uzun süredir ortağı olarak DIN 18008'in piyasaya sürülmesinden bu yana GLASGLOBAL® yazılımını kullanıyoruz. TU Dresden ile işbirliği içinde çeşitli cam statiği programlarını test ettik. GLASGLOBAL® şu anda zorunlu gerekliliklerin %100'ünü yerine getiren tek yazılım programıdır. Sommer Informatik ayrıca sahip olunması gereken kriterlerin %52'sini de karşılamayı başardı."


Bundesverband Flachglas e.V.

Bundesverband Flachglas (BF) 1987 yılında Bundesverband des Deutschen Flachglas - Großhandels, Bundesverband der Deutschen Isolierglashersteller ve Fachverband Flachglas veredelnde Industrie'nin birleşmesiyle ortaya çıkmıştır. Bugün BF'nin toplam 220'den fazla üretim tesisine sahip 110'dan fazla üye şirketi ve yaklaşık 50 destekleyici üyesi bulunmaktadır.

İletişim Jochen Grönegräs

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"Interpane Glasgesellschaft mbH uzun yıllardır Sommer Informatik GmbH'nin hevesli bir müşterisidir. GLASGLOBAL® ile hesaplama da kısa bir eğitim döneminden sonra bizim için hızlı ve etkili bir şekilde çalıştı, bu nedenle bu aracı yalnızca tavsiye edebiliriz."


Interpane Glasgesellschaft mbH

Interpane Glas Industrie AG, Lauenförde merkezli bir Alman düz cam üreticisidir. Şirket Almanya, Avusturya ve Fransa'da on lokasyonda cam ürünleri üretmektedir.

İletişim Steffen Schäfer - info@interpane.com

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"Pencerelerin ve cephelerin günlük termal simülasyonlarında, camın yapısal hesaplamaları sadece popüler olmayan bir gerekliliktir. Ancak GLASGLOBAL® ile bu, hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde yapılabilir. İşte bu yüzden GLASGLOBAL® ile çalışmayı seviyoruz."


Ingenieurbüro Bauwerk

Mühendislik ofisi 1998 yılından beri faaliyet göstermekte ve yapı fiziği ve pencere teknolojisi alanında hizmet vermektedir.

İletişim Dipl.-Ing. (FH) Roland Steinert - info@waermeschutz.cc

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"GLASGLOBAL® sadece tavsiye edilebilir! Araç, hesaplamanın her bir adımında kullanıcıyı profesyonel bir şekilde destekliyor ve sadece birkaç girişten sonra sizi yapısal analize götürüyor."


Saint-Gobain Almanya

Saint - Gobain 1665 yılında kurulmuş ve tüm dünyada faaliyet gösteren bir cam üreticisidir. Saint - Gobain, Avrupa'nın önde gelen düz cam üreticisi ve kaplamalı cam alanında küresel pazar lideridir. Saint - Gobain Glass Deutschland GmbH, 2007 yılından bu yana Sommer Informatik GmbH'nin müşterisidir.

İletişim için: Jürgen Künsting

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"GLASGLOBAL®'in hevesli bir kullanıcısıyız. Diğer şeylerin yanı sıra, tüm yük durumlarını kontrol etme yeteneği olağanüstü."


UNIGLAS GmbH & Co. KG

1995 yılında kurulan UNIGLAS GmbH & Co. KG, Almanya, Avusturya, İsviçre, Belçika ve Hollanda'da bulunan yalıtım camı üretimi ve cam işleme endüstrisindeki orta ölçekli, bağımsız şirketlerin benzersiz bir işbirliğidir.

İletişim Thomas Fiedler

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

Terimlerin açıklanması

Dreidimensional-Icon

Ses veritabanı

Şu anda ses veritabanında 150’den fazla ürün bulunmaktadır, Bunların hepsi ilgili test sertifikası ile birlikte saklanır ve hesaplamalar için kullanılabilir.
Dreidimensional-Icon

Membrane Tension

DIN EN 13474-2’ye göre membran gerilim etkisini dikkate alır:2000.
Dreidimensional-Icon

Ürüne bağlı kesme modülü

GlasGlobal’de, Kompozit tabakalar için kayma modülü yük tipine bağlı olarak dikkate alınabilir.
Dreidimensional-Icon

Boyut matrisi

Camlarınız için hangi boyutların uygun olacağını ve kullanım derecelerinin ne kadar büyük olduğunu bir bakışta görün.