GLASGLOBAL® AGSB

Az üvegezés statikai ellenőrzésének számítása az ÖNORM B 3716 szerint és az ÖNORM EN / B 1991 – 1 rész 1-4. része szerinti terhelési feltételezések.

!

Szakmai számítás

Hatékony üvegstatikai számítás az ÖNORM B 3716 szerint

!

Erőteljes funkcionalitás

az ablakok és homlokzatok szerkezeti elemzéséhez

GLASGLOBAL® AGSB

Az ÖNORM B 3716 szerinti AGSB szakmai statikai szoftver tartalmazza az összes szükséges számítást és terhelési feltételezést. Az AGSB segítségével az üvegek statikusan méretezhetők az ÖNORM B 3716 szerint, a számítás során az összes figyelembe veendő terhelést, mint például hó, szél, önsúly, forgalmi terhek vagy az éghajlattal kapcsolatos légnyomás- és hőmérséklet-ingadozás, ellenőrzik. A feszültséget és a lehajlást összehasonlítják a megengedett értékekkel, és egy áttekinthető nyomtatványon megjelenítik.


Jellemzők

  • Vízszintes és függőleges üvegezés, leesés elleni védelem, járható, járható és közlekedő üvegezés
  • Az üvegvastagság meghatározása és a statikai ellenállás számítása az érvényes szabványok szerint
  • Szél- és hóterhelés és helyi magasságok irányítószám vagy helyi név szerint
  • Automatikus üvegvastagság-optimalizálás
  • A látótávolság-rövidülés meghatározása
  • A peremtömítésre ható terhelés ellenőrzése
  • Az ÖNORM EN/ B 1991-1 és az ÖNORM B 3716 legújabb változatai.
  • FEM - Számítási mag pontszerűen szerelt tárcsákhoz
  • Új matematikai számítási mag
  • Többfelhasználó-képes: Több szerkesztő dolgozhat ugyanazon az adatbázison
  • Kiszolgáló képes: Telepítés hálózati vagy terminálszerverre, Citrixre és még sok másra.

Tesztelje demóverziónkat!

Miért a GLASGLOBAL® AGSB?

  • Független vizsgálóintézetek által tanúsított
  • Az eredmények nemzetközileg elismertek
  • Rendkívül felhasználóbarát működés
  • Megbízható partner a hosszú távú ügyfélelégedettségért
  • Piackész megoldások még a megfelelő törvények és szabványok elfogadása előtt, folyamatos frissítésekkel - Megoldásaink mindig naprakészek.

Egyéb változatok és funkciók

GLASGLOBAL® 16612

GLASGLOBAL® 18008

GLASGLOBL® Schweiz

A GLASGLOBAL® 16612 az európai szabvány (EN16612) szerinti statikus üvegméretezéshez használható. A számítás során minden figyelembe veendő terhelést, mint például hó, szél, önsúly, forgalmi terhek vagy a légnyomás és a hőmérséklet éghajlati ingadozásai, ellenőrizni kell. A feszültséget és a lehajlást összehasonlítják a megengedett értékekkel, és az eredmények egyértelmű kinyomtatott formában jelennek meg.

Mit GLASGLOBAL® können Gläser gemäß DIN 18008 statisch dimensioniert werden. Dabei werden alle zu berücksichtigenden Lasten wie Schnee, Wind, Eigengewicht, Verkehrslasten oder klimatisch bedingte Schwankungen des Luftdrucks und der Temperatur bei der Berechnung geprüft. Spannung und Durchbiegung werden mit den zulässigen Werten abgeglichen und auf einem übersichtlichen Ergebnisausdruck dargestellt.

A GLASGLOBAL® Switzerland segítségével az üveg statikusan méretezhető az SIA 2057 szabvány szerint. A számítás során minden figyelembe veendő terhelést, mint például hó, szél, önsúly, forgalmi terhek vagy a légnyomás és a hőmérséklet éghajlati ingadozásai, ellenőrizni kell. A feszültséget és a lehajlást összehasonlítják a megengedett értékekkel, és az eredmények egyértelmű kinyomtatással jelennek meg.

GLASGLOBAL® ASTM

SOMMERGLOBAL Felhő

A GLASGLOBAL® ASTM az E1300-16 szabványnak megfelelően használható az üveg statikus méretezésére. A számítás során minden figyelembe veendő terhelést, mint például hó, szél, önsúly, forgalmi terhek vagy a légnyomás és a hőmérséklet éghajlati ingadozásai, ellenőrizni kell. A feszültséget és a lehajlást összehasonlítják a megengedett értékekkel, és az eredmények egyértelmű kinyomtatott formában jelennek meg.

  • A SommerGlobal helyi számításainak mentése a felhőben
  • Számítások lekérése a felhőből a helytől függetlenül
  • Bárhol és bármikor betöltheti és szerkesztheti a tételeket
  • Bizonylatok megtekintése mobil dokumentumként
  • Kézi tárolás a felhasználó által
  • Titkosított adatok

Tesztelje demóverziónkat!

Ügyfeleink visszajelzései

]

„A Sommer Informatik régi partnereként a DIN 18008 bevezetése óta használjuk a GLASGLOBAL® szoftvert. A drezdai TU-val együttműködve különböző üvegstatikai programokat teszteltünk. A GLASGLOBAL® jelenleg az egyetlen olyan szoftverprogram, amely a kötelező követelményeket 100%-ban teljesíti. A Sommer Informatik a nice-to-have kritériumok 52%-át is le tudta fedni."

A Bundesverband Flachglas (BF) 1987-ben jött létre a Bundesverband des Deutschen Flachglas – Großhandels, a Bundesverband der Deutschen Isolierglashersteller és a Fachverband Flachglas veredelnde Industrie egyesüléséből. Ma a BF-nek több mint 110 tagvállalata van, összesen több mint 220 gyártóüzemmel és mintegy 50 támogató taggal.

Elérhetőségeink: B: Jochen Grönegräs

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }
]

„Az Interpane Glasgesellschaft mbH évek óta a Sommer Informatik GmbH lelkes ügyfele. A GLASGLOBAL®-val történő számítás egy rövid betanítási időszak után számunkra is gyorsan és hatékonyan működött, ezért csak ajánlani tudjuk ezt az eszközt."

Az Interpane Glas Industrie AG egy német síküveggyártó vállalat, amelynek székhelye Lauenförde. A vállalat tíz telephelyen gyárt üvegezési termékeket Németországban, Ausztriában és Franciaországban.

Elérhetőségeink: P: Steffen Schäfer – info@interpane.com

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"Az ablakok és homlokzatok mindennapos hőtechnikai szimulációiban az üveg szerkezeti számításai csak mellékesen jelentenek népszerűtlen szükségszerűséget. A GLASGLOBAL® segítségével azonban ez gyorsan és költséghatékonyan elvégezhető. Ezért szeretünk a GLASGLOBAL®-lal dolgozni."


Ingenieurbüro Bauwerk

Az 1998 óta működő mérnöki iroda az épületfizika és az ablaktechnika területén nyújt szolgáltatásokat.

Elérhetőségeink: Bp: Dipl.-Ing. (FH) Roland Steinert - info@waermeschutz.cc

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"A GLASGLOBAL® csak ajánlani lehet! Az eszköz szakszerűen támogatja a felhasználót a számítás egyes lépéseiben, és már néhány beírás után elvezet a statikai elemzéshez."


Saint-Gobain Deutschland

A Saint - Gobain egy 1665-ben alapított üveggyártó vállalat, amely az egész világon tevékenykedik. A Saint - Gobain a vezető síküveggyártó Európában és világpiaci vezető a bevonatos üvegek területén. A Saint - Gobain Glass Deutschland GmbH 2007 óta a Sommer Informatik GmbH ügyfele.

Elérhetőségeink: Gobain - Gobain - Gobain Kft: Jürgen Künsting

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"Lelkes GLASGLOBAL® felhasználók vagyunk. Többek között az összes terhelési eset ellenőrzésének lehetősége kiemelkedő."


UNIGLAS GmbH & Co. KG

Az 1995-ben alapított UNIGLAS GmbH & Co. KG a szigetelőüveg-gyártás és üvegfeldolgozás területén működő, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Belgiumban és Hollandiában működő, független, közepes méretű vállalatok egyedülálló együttműködése.

Elérhetőségeink vannak: dr: Thomas Fiedler

.Referenzen-Logo { height: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

A kifejezések magyarázata

Dreidimensional-Icon

Hang adatbázis

Jelenleg több mint 150 termék található a hangadatbázisban, amelyek mindegyike a megfelelő vizsgálati tanúsítvánnyal együtt tárolódik, és felhasználható a számításokhoz.
Dreidimensional-Icon

Méretmátrix

Nézze meg egy pillantással, hogy milyen méretek lennének megfelelőek az Ön üvegezéséhez, és mekkora a kihasználtsági fokuk.
Dreidimensional-Icon

Szél- és hóterhelés

Az irányítószám megadásával, a szél- és hóterhelési zóna automatikusan meghatározásra kerül, és az összes szükséges érték beillesztésre kerül.
Dreidimensional-Icon

Membránfeszültség

A DIN EN 13474-2 szabvány szerint figyelembe veszi a membránfeszültség hatását: 2000.
Dreidimensional-Icon

Canopies

Az előtetők számítása a DIN EN 1991-1-4/NA2010-12 szabvány szerint.