WINSLT®

Software-ul profesional pentru producătorii de sticlă și lamele

Calcul profesional

Valoare Ug, Valoare g, Reflexie, Absorbție, Transmisie, Valoare gtot, Valoare SHGC

R

Validat

pentru calculul parametrilor fotometrici, solari și termici

Funcționalitate puternică

cu declarație de performanță și marcaj CE

WINSLT®

WINSLT® este soluția software pentru calcularea caracteristicilor fotometrice, solare și termice ale geamurilor în combinație cu umbrirea solară. În WINSLT® pot fi importate și utilizate propriile seturi de date spectrale pentru acoperiri, geamuri și protecție solară. Condițiile climatice limită pot fi selectate în mod liber. În plus, structura poate fi compusă din orice număr de geamuri, iar un modul lamelar este disponibil ca accesoriu. După calcul, datele de performanță determinate pentru variantele de produs respective pot fi transferate pur și simplu în declarația de performanță și tipărite.


Caracteristici

  • Bază de date extinsă cu diverse produse de la producători internaționali de sticlă și protecție solară
  • Import de date spectrale proprii
  • Condiții limită în conformitate cu EN 52022-3 sau liber definibile
  • Calcule în conformitate cu standardul american ISO 15099/ASHRAE
  • Calcularea oricărei structuri de geamuri
  • Afișarea curbei de temperatură de-a lungul secțiunii transversale
  • Calcularea reflexiei, transmisiei și absorbției
  • Crearea unei declarații de performanță și a marcajului CE pentru orice structură de sticlă în mai multe versiuni lingvistice

Testați versiunea noastră demo!

De ce WINSLT®?

  • Certificate de institute de testare independente
  • Rezultatele sunt recunoscute la nivel internațional
  • Extrem de ușor de utilizat în exploatare
  • Partener de încredere pentru satisfacția pe termen lung a clienților
  • Soluții pregătite pentru piață chiar înainte ca legile și standardele relevante să fie adoptate, împreună cu actualizări continue - soluțiile noastre sunt întotdeauna la zi

WINSLT®

Standarde în WINSLT®

Sticlă de vid

Slat

Orice structură poate fi creată într-un timp scurt și instalată în conformitate cu standardele:

  • EN ISO 673 -> ValoareUg
  • EN 410 -> valoare g, reflexie, absorbție, transmisie
  • EN ISO 52022-3 ->valoare gtot
  • ISO 15099 / ASHRAE -> valoare Ug, valoare SHGC, reflexie, absorbție, transmisie

pot fi calculate. Software-ul certificat ift-Rosenheim generează, de asemenea, o declarație de performanță și o etichetare CE pentru geamuri.

Sticla vidată este din ce în ce mai utilizată datorită construcției sale mai ușoare, combinată cu valori ridicate de izolare – în special în renovarea clădirilor vechi și în domeniul clădirilor protejate. Noul add-on WINSLT ia în considerare acest lucru. Pentru prima dată, este posibil să se efectueze un calcul exact, complet automat, al geamurilor vidate pe baza standardelor ISO/FDIS existente.

Crearea oricăror lamele de jaluzele (lățime, spațiere, înclinare, poziția soarelui) din orice material pentru lamele.

Declarație de performanță/Etichetare CE

Extractor

ASHRAE

La 1 iulie 2013, Directiva privind produsele pentru construcții a fost înlocuită în mod obligatoriu de noul Regulament privind produsele pentru construcții. Datorită formei sale juridice, Regulamentul privind produsele pentru construcții se aplică în mod egal în toate statele membre. Odată cu introducerea sa, marcajul CE a fost, de asemenea, standardizat în întreaga UE. Reglementările naționale aplicabile anterior nu se mai aplică. Prin urmare, marcajul CE este, de asemenea, obligatoriu în toate statele membre.

    Declarația de performanță înlocuiește vechea declarație de conformitate. Diferența esențială constă în faptul că declarația de performanță trebuie creată nu numai pentru anumite tipuri de produse, ci și pentru fiecare produs în parte, ceea ce duce la un efort sporit pentru producători. Crearea unei declarații de performanță este integrată în WINSLT®. Odată ce calculul a fost efectuat în WINSLT®, declarația de performanță corespunzătoare poate fi tipărită. Valorile tehnice din calcul sunt transferate în declarația de performanță.
Weiterlesen

Extragerea datelor spectrale ale filmelor LSG din datele spectrale ale întregii structuri LSG și extragerea datelor spectrale ale acoperirilor din datele spectrale ale sticlelor acoperite. Datele extrase pot fi apoi combinate cu alte pahare măsurate.

Calcularea caracteristicilor radiative și termice în conformitate cu standardul ISO 15099 cu specificațiile ASHRAE. Standardul ISO 15099 aplicabil în America de Nord pentru calcularea comportamentului termic al ferestrelor, ușilor și dispozitivelor de protecție solară specifică, în unele cazuri, două modalități de calculare a unei valori caracteristice.

    Din acest motiv, asociația profesională a tuturor companiilor din industria de încălzire, răcire, ventilație și aer condiționat din SUA, cunoscută și sub numele de ASHRAE, specifică care este calea care trebuie urmată. Baza de calcul din standardul cu specificațiile ASHRAE, dintre care unele includ și standardele NFRC, sunt implementate în algoritmul software.
Citiți mai multe

Alte variante și funcții

SOMMERGLOBAL Nor

  • Salvați calculele locale de la SommerGlobal în cloud
  • Recuperați calculele din cloud indiferent de locație
  • Încărcați și editați elemente oricând și oriunde
  • Vizualizați probele ca documente mobile
  • Stocare manuală de către utilizator
  • Date criptate

Testați versiunea noastră demo!

Testați versiunea noastră demo!

Clienții noștri spun

"Interpane Glasgesellschaft mbH este un client entuziast al Sommer Informatik GmbH de mulți ani. Calculul cu WINSLT® a funcționat rapid și eficient și pentru noi, după o scurtă perioadă de instruire, motiv pentru care nu putem decât să recomandăm acest instrument."


Interpane Glasgesellschaft mbH

Interpane Glas Industrie AG este un producător german de sticlă plată cu sediul în Lauenförde. Compania fabrică produse din sticlă în zece locații din Germania, Austria și Franța.

Persoană de contact Steffen Schäfer - info@interpane.com

.Referenzen-Logo { înălțime: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

"WINSLT® este un instrument puternic și foarte important pentru noi, care sprijină profesional utilizatorul în efectuarea calculelor."


Ingenieurbüro Bauwerk

Biroul de inginerie este activ din 1998 și oferă servicii în domeniul fizicii construcțiilor și tehnologiei ferestrelor.

Persoană de contact: Dipl.-Ing. (FH) Roland Steinert - info@waermeschutz.cc

.Referenzen-Logo { înălțime: 100px; } .UnternehmenInfo { font-size: 13px; }

Explicarea termenilor

Dreidimensional-Icon

Sticlă vidată

Sticla vidată este din ce în ce mai utilizată datorită construcției sale mai ușoare combinată cu valori ridicate de izolare – în special în renovarea clădirilor vechi și în domeniul protecției monumentelor.
U-Wert-Icon

Louver

Crearea tuturor lamelelor (lățime, spațiere, înclinare, poziția soarelui) din orice material pentru lamele.

ASHRAE

Calculul caracteristicilor radiofizice și termotehnice conform ISO 15099 cu cerințele ASHRAE.
Feuchte-Icon

Extractor

Extragerea datelor spectrale din filmele de sticlă laminată (VSG) din datele spectrale ale ansamblurilor de sticlă laminată și extragerea datelor spectrale din straturi din datele spectrale ale sticlelor acoperite.
Dreidimensional-Icon

Declarație de performanță/CE Marcare

În WINSLT®, este integrată crearea unei declarații de performanță. După efectuarea calculului în WINSLT®, declarația de performanță corespunzătoare poate fi tipărită.